TERMENI ȘI CONDIȚII

PREZENTARE GENERALĂ

Vizitând site-ul nostru și/sau cumpărând ceva de la noi, participați la „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv acești termeni și politici suplimentare. la care se face referire aici și/sau disponibil prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, comercianți, clienți, vânzători și/sau contribuitori de conținut.


Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii acestui acord, nu accesați site-ul web și nu utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate magazinului actual vor fi, de asemenea, guvernate de Termenii și condițiile. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dvs. la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.


Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Ei ne oferă platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 – TERMENII MAGAZINUL ONLINE

Fiind de acord cu acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință sau că aveți vârsta majoră în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat consimțământul pentru permiteți tuturor persoanelor în întreținere minore să folosească acest site.

Nu puteți folosi produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți utiliza Serviciul pentru a încălca orice lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu puteți transmite niciun viermi sau viruși sau orice cod distructiv. natură.

Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va avea ca rezultat încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 – TERMENI ȘI CONDIȚII

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul în orice moment, din orice motiv. Înțelegeți că conținutul dvs. (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat și poate include (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru îndeplinirea și adaptarea la cerințele tehnice pentru conectarea rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care serviciul este furnizat fără permisiunea scrisă expresă din partea noastră. . .

Titlurile utilizate în acest Acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 – ACURATEȚIA, COMPLETITUȚIA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR


Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai actuale. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările site-ului nostru.


SECȚIUNEA 4 – MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR


Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment, fără notificare. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de orice terță parte pentru nicio modificare , modificarea prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)


Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea o cantitate limitată și pot fi returnate sau schimbate numai conform politicii noastre de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai fidel culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori pe monitorul computerului dvs. va fi corectă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a limita vânzarea produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricăror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu de pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 – ACURATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții se pot aplica comenzilor plasate de către sau sub același cont de client, card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, la discreția noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.


Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.
Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru mai multe informații.

SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente terțe asupra cărora nu avem nicio supraveghere, control sau contribuție.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile”, fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără nicio aprobare. Nu acceptăm nicio răspundere care decurge din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale furnizate prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și la discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și sunteți de acord cu termenii și condițiile în care instrumentele sunt furnizate de furnizorul(ii) terț(i) relevant(i). ).

De asemenea, putem oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului în viitor (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de funcții și/sau servicii noi sunt, de asemenea, guvernate de acești Termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 – LINK-URI DE LA TERȚI PĂRȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot conține materiale de la terți.

Link-urile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale terților care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu oferim nicio garanție și nu suntem răspunzători sau responsabili pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru nicio daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea oricăror bunuri, servicii, resurse, conținut sau alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Citiți și înțelegeți cu atenție politicile și practicile terței părți înainte de a intra în orice tranzacție. Plângerile, revendicările, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui să fie îndreptate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI


Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, înscrieri la concurs) sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în caz contrar (colectiv „comentarii”), sunteți de acord că putem în orice moment, fără limitare, să edităm, să copiam, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice mod pe orice mediu orice Comentarii pe care ni le trimiteți. Suntem și nu suntem obligați:

(1) să păstreze orice comentarii confidențiale;

(2) să plătească compensații pentru orice comentarii;

(3) să răspundă oricăror comentarii.

Putem, dar nu avem nicio obligație, să revizuim, să edităm sau să eliminam conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră exclusivă, că este ilegal, abuziv, amenințător, defăimător, defăimător, pornografic, obscen sau inacceptabil în alt mod sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții. . .

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau de proprietate. În plus, sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene, sau vor conține niciun virus informatic sau alt program malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu trebuie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă uzurpați identitatea altcuiva decât dvs. sau să ne induceți în eroare în alt mod pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informațiilor personale prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INEXACTITUȚI ȘI OMISIUNI
Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, costurile de transport ale produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este incorectă în orice moment, fără notificare (inclusiv după ce ați plasat comanda).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor cerute de lege. Nicio dată specifică de actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe orice site web aferent nu trebuie luată în considerare pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 – UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia:

(a) pentru orice scop ilegal;

(b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice act ilegal;

(c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau naționale;

(d) pentru a încălca sau a intra în conflict cu drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora;

(e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să rănească, să defăimească, să defăimească, să degradeze, să intimideze sau să discrimineze pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate;

(f) să furnizeze informații false sau înșelătoare;

(g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va sau poate fi utilizat în orice mod care afectează funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent, a altor site-uri web sau a internetului;

(h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora;

(i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape;

(j) pentru orice scop obscen sau imoral;

(k) pentru a interfera cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea utilizării interzise.

SECȚIUNEA 13 – RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII DE GARANȚIE; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe termen nelimitat sau anulăm serviciul în orice moment, fără notificare.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe propriul risc. Serviciul și toate produsele și serviciile furnizate prin intermediul Serviciului sunt furnizate (cu excepția cazurilor în care este specificat în mod expres de noi) „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio declarație, garanție sau condiție de orice fel. exprese sau implicite, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.

în niciun caz ofera-ro, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice vătămare, pierdere, reclamație sau orice fel direct, indirect, incidental, punitiv, special sau daune consecutive de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care decurg din cauza dvs. utilizarea oricărui serviciu sau a produselor achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în orice mod de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, fără limitare, orice erori sau omisiuni în conținut sau orice altă revendicare legată de orice mod de utilizare a serviciului sau a oricărui produs. pierderi sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, răspunderea noastră în astfel de state sau jurisdicții va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.


SECȚIUNEA 14 – DESPĂGUBIREA


Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să lăsați inofensivi ofera-ro și societatea-mamă, filialele, afiliații, partenerii, funcționarii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații de la orice reclamație sau pretenție, inclusiv rezonabilă. onorariile avocaților, plătite de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.


SECȚIUNEA 15 – DIVISIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea neaplicabilă va fi considerată a fi separată de acești Termeni și condiții. Serviciul, o astfel de prevedere nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 16 – ÎNCETARE

Obligațiile și obligațiile părților contractate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului Acord în toate scopurile.

Acești Termeni și condiții sunt în vigoare cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de dvs. sau de noi. Puteți rezilia acești Termeni și condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, după singura noastră hotărâre, nu reușiți sau bănuim că nu ați reușit să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele. datorate până la data rezilierii inclusiv inclusiv; și/sau, prin urmare, vă poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).


SECȚIUNEA 17 – ÎNTEGUL ACORD

Eșecul de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la acel drept sau prevedere.

Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind toate acordurile, comunicările anterioare sau contemporane și pentru sugera. , oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții redactoare.

SECȚIUNEA 18 – LEGEA APLICABILĂ


Pentru întrebări despre termenii de utilizare, vă rugăm să contactați info@ofera-ro.com. Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Regatului Unit.

SECȚIUNEA 19 – MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI


Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați în mod regulat site-ul nostru pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dvs. la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările despre Termenii și condițiile pot fi trimise la info@ofera-ro.com